Recept: IJspannenkoek

In dit artikel hebben jullie kunnen lezen dat ik dol ben op de Allerhandes van de Albert Heijn. Ik zoek hieruit de lekkerste recepten en voeg die toe aan mijn digitale kookboek. Heel handig. Ik wilde graag een ijspannenkoek als dessert maken. Heel simpel maar erg lekker! Allereerst de bereidingswijze! Ik koop meestal de pannenkoekenmix van het merk Albona van de Aldi voor € 1,79. In de verpakking zitten 6 zakjes á 200 gram mix. Uit één zakje haal je ongeveer 7 á 8 pannenkoeken.

1. Voilá de pannenkoeken! 2. Ik gebruikte als vulling vanille-ijs waar ik laatst een shockerend nieuwtje over hoorde. Benieuwd? Klik hier voor meer info. 3. Laat los… NU! 4. Vouw tenslotte de pannenkoek dicht en wikkel hem in vershoudfolie en stop hem in de vriezer voor later gebruik of serveer direct! Lekker met Hero Tova Bosvruchten, Chocolade of Aardbeiensaus 200 ml voor € 0,99.

En je raad het misschien al.. .jawel ik heb weer eens geen foto van het eindresultaat :). Ik ben weer vergeten een foto te maken. Maar ik beloof beterschap.. in mijn volgende post van een recept zal ik het resultaat wel vastleggen! Maar ik vond het zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Wat is jouw favoriete toetje/dessert?

7 reacties

 1. Hallo!

  Uw blog heeft onze aandacht getrokken vanwege de kwaliteit van de recepten. We zouden het leuk vinden als u zich zou aanmelden bij Volrecepten.nl zodat wij naar uw blog kunnen linken.

  Volrecepten.nl is een zoekmachine die de beste Nederlandse kooksites en blogs verzamelen van het internet. Enkele honderden blogs zijn hier al ingeschreven en profiteren van het verkeer die wij naar hun sites sturen.

  Om mee te doen met Volrecepten.nl, ga je gewoon naar http://www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-to
  Breng ons een bezoek!

  Groetjes Magdalena

  Volrecepten.nl

 2. Njam, kan niet slecht zijn :-) jammer van de ontbrekende foto ;-)

  Ik ben echt een toetjes-madam, haha. Ik lust er dus heel veel, maar mijn favoriet is toch wel de chocolade moelleux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge