TAG: Autumn!

Vanaf 21 september is het al herfst en gaat er weer een toepasselijke TAG rond! Ik lees TAG’s altijd met veel plezier dus besloot hem ook maar eens te plaatsen :) ! For autumn, what’s your…

Favourite thing about it?

De herfst vind ik echt een sprookjesachtige maand! Ik ben met name dol op de natuur die in de herfst veranderd. Elke dag als ik naar mijn werk rij zie ik die prachtige verkleurde bladeren aan de bomen waar het zonnetje zo mooi op schijnt! Ik moet niet vergeten goed op de weg te letten want ik blijf er maar na kijken! Verder trek ik graag mijn laarzen of bergschoenen aan en maak regelmatig met mijn vriend boswandelingen en ben dol op de paddenstoelen en de eikels, kastanjes en beukennootjes die er op de grond liggen! Ja de lente en de herfst zijn mijn favoriete seizoenen!

Favourite drink?
In de herfst drink ik graag de warmere theesoorten zoals kaneel, appel, gekarameliseerde peer en vanille thee. Ook de warme chocolademelk met slagroom drink ik graag in de herfst!

Favourite scent/candle?
Ik ben sowieso dol op geurkaarsen en ik brand ze het hele jaar door. Ik ben met name gek op de vanille geurkaarsjes en magnolia van de IKEA. Ik brand eigenlijk geen bijzondere typische herfstkaarsjes of zo!

Best lipstick?
Zoals je misschien in dit artikel hebt gelezen draag eigenlijk nauwelijks lipstick en al helemaal niet zo snel in het najaar. Mijn huid is dan lichter en mijn lippen zijn gauw schraal vanwege de weersomstandigheden. Ik gebruik daarom graag een lippenbalsem van Purol of smeer mijn lippen in met vaseline! Af en toe een lipglossje draag ik nog wel eens in het najaar!

Go to colours for the eyes?
Ik heb niet zo vaak oogschaduw op maar als ik het draag zijn het meestal groene, paarse of naturel tinten en die vind ik in elk seizoen wel passen!

Favourite music?
Op het moment luister ik graag naar Ilse de Lange met Blue, Bittersweet. En dat is eigenlijk best wel verrassend want ik ben niet zo’n fan van haar muziekstijl. Maar dit nummer vind ik zo iets mysterieus hebben en ik zing het heel graag mee in de auto!

Favorite outfit to wear?
Een lekker zittende spijkerbroek met rechte pijpen met laarzen die ik over de broek heen draag en daarboven een t-shirt met leuke print en een lekker dik vest! Verder ben ik ook gek op lekkere dikke sokken en enkellaarsjes!

Autumn treat?
Ik denk dat hier een must-have mee wordt bedoeld? Ehm sowieso een goede scrub om de dode huidcellen goed te verwijderen in het najaar. En een dikke warme trui en thermo (sport) kleding. Die laatste twee heb ik onlangs geshopt en komen in binnenkort in een shoplog voorbij!

Favourite place to be?
No place like home.. maar op de tweede plek komt dan een gezellig bruin cafeetje met een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom of een rosétje met een lekker bitterballetje erbij!

Wat zijn jouw favorieten van de herfst?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge