All about hair TAG

In bloggersland zie je de All about hair TAG steeds vaker verschijnen en het leek me erg leuk deze te doen omdat ik simpelweg van TAG’s en vragenlijstjes houd!

Hoe zou jij je haar omschrijven?
Mijn haar is donkerblond, stijl, erg fijn en halflang. Mijn haar valt vrij makkelijk in model en ik draag mijn scheiding meestal van rechts naar links.

Wat is je favoriete haarproduct?
Ik gebruik eigenlijk alleen maar shampoo in mijn haar. Heel af en toe gebruik ik wel wat versteviging zoals schuim, shaper en haarlak maar dat is meer een uitzondering dan regel. Op dit moment gebruik ik Palmolive Shampoo elke dag (ruikt erg lekker en is vrij goedkoop) en Nivea had ook een fijne shampoo maar die zit jammer genoeg niet meer in het assortiment.

Welk kapsel vind jij het mooist bij jezelf?
Zoals je in dit artikel kan lezen (klik) heb ik veel verschillende kapsels gehad, van heel kort naar ongeveer half lang. Ik denk dat ik halflang haar het leukste vind met een schuine pony.

Welke haarstijl heb je nog nooit bij jezelf geprobeerd?
Hmmm ik heb mijn haar veel gekleurd en ik heb zelfs een keer permanent laten zetten maar ik heb nog nooit extensions gehad maar daar zit ik eigenlijk ook niet zo op te wachten.

Wat is jouw go to-kapsel?
Eigenlijk heel simpel snel even de borstel er door en met een elastiekje een leuke knot maken en GO!

Wat vind je belangrijker, gezond haar of lang haar?
Gezond haar natuurlijk! Het is heel belangrijk je haar goed te verzorgen maar ik zie vaak genoeg dames om me heen die vooral heel lang haar willen hebben of heel blond waarvan de dode punten duidelijk zichtbaar zijn of het haar kurkdroog en niet glanzend is. Echt zonde! Dus gezond haar vind ik absoluut het mooist!

Wat is je slechtste haargewoonte?
Zodra ik klaar ben met douchen wil ik mijn haar gelijk in model brengen door mijn scheiding aan te brengen anders krijg ik het, nadat mijn haar is opgedroogd, niet meer in model. Ik weet dat je nat haar eigenlijk niet gelijk mag borstelen omdat het dan veel brozer is dan wanneer je haar droog is.

Favoriete haartool?
Tja, eigenlijk gewoon een haarborstel. Het klinkt zo simpel maar deze gebruik ik elke dag. In dit artikel (klik) heb ik er over geschreven.

Hoelang ben je ’s morgens met je haar bezig?
Ik heb vrij makkelijk haar, na het douchen is het een kwestie van het in model borstelen en dan vervolgens gewoon laten opdrogen. Waarschijnlijk het voordeel van stijl haar. Ik denk dat ik slechts enkele minuten hiermee bezig ben.

Staart of knot?
Ik vind een hoge staart leuk staan (lekker sportief) maar als ik moet kiezen ga ik toch liever voor een knot omdat je dan je haar uit je nek hebt en vind het leuker omdat het dan wat rommeliger zit.

Stijl haar of krullen?
Ik heb zelf stijl haar maar ik vind krullen toch altijd wel erg leuk en een beetje eigenwijs staan dus ik ga voor krullen!

Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
Ohw ik moest even nadenken maar de laatste keer was september 2013 ook hier schreef ik dit artikel over (klik)!! Dus we zijn weer 5 maanden verder… hmmm hoogtijd om weer even naar de kapper te gaan!

Wat is jouw ultieme haartip?
Niet te vaak je haren wassen (gebruik desnoods een badmuts :) ). En ik zie dames heel vaak aan het haar plukken of borstelen en daardoor stimuleer je steeds je hoofdhuid en talgkliertjes waardoor je vet haar krijgt dus blijf lekker van je haar af :).

Neem gerust de TAG over, ik ben benieuwd naar je antwoorden!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge