WINACTIE! Goodiebag (GESLOTEN!)

Whohoo typischtam.nl heeft op 8 oktober maar liefst 100 bloglovin volgers bereikt! Dit had ik echt niet durven dromen toen ik net begonnen was met bloggen!! Drie jaar geleden wist ik niet eens wat bloggen was en volgde dus ook niemand. Totdat ik hoorde dat mijn nicht blogde en haar artikelen trouw begon te lezen. Ik ontdekte dat de wereld van bloggers onwijs groot is! Ik volg nu ook een heel aantal bloggers en zal er binnenkort een paar in het zonnetje zetten, dit even terzijde! Ik vond het zo leuk om blogs te lezen dat het bij mij ook begon te kriebelen en dus heb ik in september 2012 (met dank aan Hester) deze blog opgericht. Ik moest alles leren want ik had er helemaal geen verstand van. Inmiddels ben ik dus twee jaar verder en heb ik mezelf behoorlijk ontwikkeld, mijn site ziet er stukken beter uit (vind ik dan hé ;-) ), ik heb meerdere samenwerkingen gehad en heb dus nu ook 100 bloglovin volgers!

Omdat ik jullie als lezers erg dankbaar ben voor alle lieve en leuke reacties die ik op mijn artikelen krijg wil ik jullie heel erg bedanken! Vandaar een winactie! Ik heb een pakketje samengesteld met allerlei leuke creatieve dingetjes (althans dat vind ik ;-) ) !

Wil je hier kans op maken, laat dan hieronder een reactie achter! Ook zou ik het leuk vinden als je me volgt op: Facebook, Twitter, Bloglovin of Pinterest!

Je kan meedoen tot donderdag 16 oktober! De winnaar krijgt een mailtje!

20 reacties

 1. 100 volgers ik zeg tijd voor een feestje! Toch raar dat jij dan de cadeautjes moet weggeven, terwijl je al zo’n fantastisch blog schrijft! Maar als je dat graag wilt zou ik het natuurlijk geweldig vinden om dit cadeau te winnen :D Leuke creatieve middag en ook nog jouw blog lezen, geweldig! In ieder geval zeg ik op naar heel veel meer volgers!!!

 2. Aah wat een superleuke actie! Past ook helemaal bij dat geweldige blog van je.
  Lekker creatief! Ik zou het super graag willen winnen :) Ik volgde je al op bloglovin maar nu ook nog op twitter!
  :mrgreen:

 3. Gefeliciteerd en op naar de volgende mijlpaal! Ik wil wel mee doen hoor. Ik zie een hoop leuke spulletjes op de foto. :mrgreen: Tot mijn verbazing kwam ik er achter dat ik je op een aantal social media helemaal nog niet volgde! Foei voor mij en gelijk maar gaan doen.
  Wendy heeft onlangs geplaatst…InstaSeptember ‘14

 4. Gefeliciteerd! En wat een super leuk pakket heb je samengesteld zeg! Dat zou goed van pas komen bij in mijn journaling bible en in de fotoboekjes die ik voor mijn zoontje aan het maken ben. Die zou ik heel erg graag winnen. Dat wordt heel hard duimen en hopen dat ik nu een keertje lucky girl ben haha. Ik volg je overal, behalve twitter (mijn account doet raar en kan niet meer inloggen op mijn laptop weird haha).

  Heel veel succes met je blog verder! Hij is super leuk om te lezen!
  Minke heeft onlangs geplaatst…Badkamer renovatie #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge