New in: Paars telefoonhoesje!

Na een paar jaar een iPhone 4 te hebben gehad heeft mijn man nu een iPhone SE gekocht. En hij is er als een kind zo blij mee :D. De iPhone 4 telefoon laadde niet meer lekker op; als hij er mee belde was het geluid niet optimaal en de foto’s zijn niet zo scherp met een 5 megapixel camera. Ik heb nog steeds mijn oude en vertrouwde Samsung Galaxy S3. De batterij is al wel een keer vervangen en hij loopt binnen een dag ook leeg, maar goed ik gebruik hem ook al 3 jaar lang vrij intensief! Ik heb ook meerdere hoesjes gehad, want hij valt regelmatig en wil dan wel dat mijn telefoon goed beschermd is. Van de week liet ik per ongeluk mijn telefoon buiten op de stoep vallen, gelukkig was mijn scherm onbeschadigd. Maar dat had ook anders kunnen aflopen aangezien ik alleen een siliconen hoesje heb en geen insteekhoesje heb waar mijn telefoon in zit. Op de site van Hoesjes Direct heb ik van de week een leuk nieuwe hoesje mogen bestellen dus koos ik voor een insteekhoesje waarin mijn telefoon beter beschermd is.

Op deze website verkopen ze met name iPhone hoesjes en Samsung hoesjes maar ook leuke laptoptassen, MacBook covers en allerlei accessoires. Wat ik handig vind aan de website is dat je heel gemakkelijk een mooi passend hoesje voor je smartphone kan vinden. Je selecteert op de site eerst je toestel en dan kan je kiezen wat voor soort hoesje (hardcase, flipcase, siliconen hoesje, insteekhoesje, bumper of misschien wel een sportband) je wilt hebben.

Het Samsung hoesje wat ik heb besteld vind ik super handig omdat mijn telefoon beter beschermd is en ik mijn mobiel makkelijk en snel uit het hoesje kan krijgen door het elastiek. Ik vind hem mooi eenvoudig vormgegeven en hij is netjes afgewerkt. Dit hoesje is verkrijgbaar in roze, wit en paars maar natuurlijk moest de mijne paars zijn (my favorite color!).

Ik hoop op deze manier nog iets langer van mijn smartphone te kunnen genieten voordat ik er echt aan moet geloven om een nieuwe aan te schaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge