Leuke verassing door de deur!

De maanden april en mei zijn bij ons de topmaanden wat betreft verjaardagen! Veel vrienden, familie en kennissen vieren hun verjaardag en dat betekent een hele hoop feestjes! Gezellig! Zelf ben ik in mei jarig en vind het altijd erg leuk als ik op de dag dat ik jarig ben post krijg! En dan bedoel ik niet van de Belastingdienst of zo, maar verjaardagskaartjes :D .

En dan het liefst handgeschreven verjaardagskaartjes! Ik vind het een mooi, lief en persoonlijk gebaar. Een what’sappje of een fb-berichtje krijgen is ook wel leuk natuurlijk, maar minder persoonlijk. Naast verjaardagen stuur ik ook kaartjes als mensen gaan trouwen, zijn getrouwd, in verwachting zijn, verhuisd of ziek zijn. Of gewoon omdat ik iemand lief vind of als iemand een oppepper kan gebruiken.

Omdat ik niet altijd tijd heb om kaartjes te kopen is het makkelijk om digitaal kaartjes te schrijven, maar dat vind ik dus weer net wat minder persoonlijk. Op Kaartwereld.nl kan je losse kaarten of een set kaarten naar je huisadres laten sturen. Dan kan je ze zelf schrijven en dan vervolgens op de bus doen. Dat scheelt weer één ritje die je moet maken naar de boekenwinkel.

Wat ik ook een leuke optie vind is om een klein cadeautje bij de kaart te doen. Vooral makkelijk als iemand niet in de buurt woont en je toch een kleinigheidje wil geven. Je kunt bijvoorbeeld: ballonnen, boeken, bloemen, chocolade, knuffels, sieraden of zelfs kraamcadeaus als cadeautje erbij versturen. Super leuk en handig.

Zelf bestelde ik vier leuke kaarten en een mooie leren armbandje bij Kaartwereld.nl. Bestellen was eenvoudig en kreeg al gauw het pakketje binnen.

Het cadeautje werd ook nog eens verpakt in leuk cadeaupapier! Zo’n leren armbandje vind ik erg leuk om als kleinigheidje cadeau te doen!

Verstuur jij wel eens kaarten?

16 reacties

  1. Ik houwww van kaartjes! Ik krijg er ook altijd erg veel met mijn verjaardag, en dan ben ik heel erg blij. Helaas ben ik zelf zo chaotisch dat ik het soms vergeet. De intentie is er om altijd iedereen een kaartje te sturen, maar helaas vergeet ik weleens een verjaardag… Ik vind dat echt een slechte eigenschap van mezelf.
    Ester heeft onlangs geplaatst…Eerste BBQ van het jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge