Caseapp hoesje + 20% kortingscode!

In de kerstvakantie heb ik mijn oude Samsung Galaxy S3 ingeruild voor een Iphone 7. Een nieuwe telefoon was hard nodig want mijn Samsung was mega traag! Als ik een app opende of iemand wilde bellen duurde het elke keer een paar seconden voordat ik wat in beeld kreeg. Soms liep hij dan vast en moest ik mijn telefoon afsluiten en opnieuw opstarten. Daarnaast kon ik de deur niet meer uit zonder oplader want ook al was hij 100% opgeladen toch haalde hij het einde van de dag niet. De telefoon was 4 jaar oud en op. Dus ging ik op zoek naar een nieuwe smartphone en kwam al snel uit op de Iphone 7. Mijn man heeft ook een iPhone en nu kunnen wij onze agenda’s heel makkelijk synchroniseren en FaceTime met elkaar bellen wat ik ontzettend leuk vind. Zeker als een van ons met onze thuis is en we elkaar op die manier toch even kunnen zien en spreken.

Met mijn nieuwe iPhone kan ik er weer even mooi vooruit! Ik heb gekozen voor een Rose Gold iPhone met 128 gb en dat is een grote verandering met de 16 gb die ik tot op heden had. Ik verwacht namelijk veel foto’s en video’s te maken van onze lieve zoon! Dus die extra gb’s heb ik dan wel hard nodig! Om mijn telefoon netjes te houden was ik op zoek naar een leuk hoesje en kreeg toen net een verzoek binnen van Caseapp om een twee leuke iPhone hoesjes te bestellen! Dat kwam natuurlijk heel mooi uit. Ik bestelde er ook gelijk eentje voor mijn man!

Hoe leuk is het om een hoesje zelf te ontwerpen! Ik heb gekozen van foto’s van onze zoon! Maar je kunt echt alle kanten op met je eigen ontwerp. Je kunt zelf foto’s uploaden, teksten toevoegen, achtergrond kleuren kiezen of er voor kiezen om quotes te gebruiken!

Ik heb gekozen voor een matte afwerking maar je kunt ook kiezen voor hoogglans. De resolutie is erg hoog waardoor je foto’s erg scherp worden afgedrukt! Verder kun je kiezen uit een ‘gewoon’ hoesje  deze heeft een slank passend ontwerp, wat je toestel goed beschermd tegen krassen, lichte stoten of schokken. Daarnaast kun je kiezen voor het “extra beschermende” hoesje, deze bestaat uit twee delen. Het onderste deel is gemaakt van een schokabsorberend silicon voor zware stoten of vallen. Het tweede gedeelte is gemaakt van hard kunststof plastic waar je eigen ontwerp op wordt geprint. Selecteer dit hoesje als je op zoek bent naar een beter beschermend hoesje aan alle kanten van je telefoon.

Als je geen zin hebt om zelf een hoesje te ontwerpen kan je natuurlijk ook gewoon kiezen voor de bestaande hoesjes, zoals hierboven afgebeeld. En dan kan je ook vast en zeker slagen want er zijn ontzettend veel leuke hoesjes te verkrijgen op Caseapp. Naast hoesjes voor de iPhone kan je er ook terecht voor hoesjes voor o.a. je iPad, iPod, MacBook en Samsung.

KORTING!

Wil jij nou ook zo’n leuk hoesje ontwerpen of een bestaand hoesje aanschaffen? Dan mag ik je blij maken met een korting van 20%! Gebruik bij je bestelling kortingscode: TAMARAH20 deze code is geldig tot en met 28 februari 2017! Dus neem maar eens een kijkje op Caseapp.nl.

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge