My favorite quotes #7

Ook in 2014 zal ik weer regelmatig artikelen plaatsen met quotes! Quotes vind ik vaak erg inspirerend en ze geven me soms nieuwe inzichten of zetten me aan het denken. Het nieuwe jaar wil ik daarom beginnen met enkele nieuwe mooie “voornemens”.

Het jaar 2013 is weer omgevlogen, voor mij was het een wisselend jaar met ups and downs maar over het algemeen kan ik erop terug kijken en zeggen dat ik weer wat geleerd heb, dat ik weer wat wijzer ben geworden! Ik ben benieuwd wat 2014 ons brengt! Kom maar op :).

En je door tegenslagen te overwinnen kan je juist groeien en ontwikkelen! Zie tegenslagen daarom soms ook van de positieve kant!

En geef je over aan het hier en nu, laat gaan wat is geweest is want dat kan je niet veranderen! En heb vertrouwen in wat komen gaat!

En mochten er dan tegenslagen op je pad komen, dan kan je zelf kiezen in hoe je, je voelt en hoe je er mee omgaat. Neem het heft in handen en kies niet de slachtofferrol maar kijk er na leer ervan en kies voor geluk!

Als je tegenslagen op je pad krijgt focus je dan op de mooie dingen in het leven en zoek activiteiten/hobby’s die je plezier en vreugde geven.

Zoek een doel om voor te leven, leef het leven met passie!

Dit zijn de quotes die mij afgelopen tijd erg aanspraken en lekker aanmoedigend zijn!

Welke spreekt jou aan?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge