Presents for my birthday!

Mijn verjaardag is al even achter de rug en ik vond het super gezellig! Ik vind het heerlijk om mijn vrienden en vriendinnen weer te zien, met ze te kletsen. Sommigen zijn op hun verjaardag zo druk bezig met het bedienen van de visite, dat ze nauwelijks iemand hebben gesproken. Ik schenk meestal het eerste kopje in en bied een gebakje aan en voor de rest van de avond is het selfservice :D .

Mijn verjaardag is dan ook een typische Ik-Houd-Van-Holland-Verjaardag met slingers, een plakje worst en kaas een bakje chips en nog veel meer lekkers. Gezellig in de woonkamer (het liefst houd ik het in de tuin, maar vanwege de weersomstandigheden heb ik het toch maar binnen gehouden). Een verjaardag alleen al vind ik super gezellig en als we geen cadeautjes zouden doen vind ik het ook helemaal prima (mijn man en ik geven elkaar eigenlijk geen cadeautjes meer ;-) ). Er wordt meestal wel gevraagd of ik nog wensen heb voor mijn verjaardag en eigenlijk weet ik ook altijd wel iets te verzinnen. Vaak zijn het hele praktische cadeaus en ook dit jaar had ik enkele praktische wensen op mijn lijstje staan.

Met het oog op de verhuizing leek het mij handig om cadeaukaarten te vragen van bouwmarkten! Of VVV die komen ook altijd van pas (waarom de VVV-bon nog steeds een bon is in plaats van een plastic pasje daar verbaas ik me nog steeds over.. het is zo niet 2015 ;-) ). Goed hieronder even een opsomming van de dingen die ik kreeg:

 • Geld
 • 4 x VVV-bonnen
 • 2x cadeaubonnen van de Gamma
 • 2x cadeaubonnen van de Intratuin
 • 1x cadeaubon van de Decathlon (een super grote sportzaak gevestigd in Amsterdam, Apeldoorn, Best, Kerkrade en Leeuwarden)
 • Mepal kaasdoos voor in de koelkast :)
 • Rituals Carpe Diem Shampoo 250 ml
 • Boek: Opgeruimd! van Marie Kondo
 • Boek: Goudkust van Suzanne Vermeer
 • Ketting met bijpassende oorbellen
 • Hortensiaplantje
 • 2 mini jampotjes (snoezig!)
 • Houten hart met de tekst: “Life is filled with reason to believe”
 • En verjaardagskaartjes!

Zoals je ziet ben ik weer enorm verwend en komen de cadeautjes goed van pas in ons nieuwe huisje!

Vier jij ook altijd je verjaardag of ben je blij als dit weer achter de rug is?

8 reacties

 1. Ik ga mijn verjaardag ook nog vieren, maar dat wordt in de zomer. Wij zijn bezig met een verbouwing aan onze keuken en die willen we eerst af hebben, zodat we er ook een housewarming en verjaardagsfeest in één van kunnen maken. Ik wist niet dat Decathlon ook bonnen verkocht, ideaal! Leuke cadeaus heb je gehad
  Cindy heeft onlangs geplaatst…Good things in life

  1. Leuk dat je, je verjaardag combineert met een housewarming en heel begrijpelijk! Gezellig hoor! En zo’n bon is ideaal. Leuke sportkleding motiveert ook net wat meer om te sporten :) .

 2. Wat een leuke – en praktische! – cadeautjes heb je had! Ik hou altijd wel van verjaardagen, mijn man daarentegen helemaal niet. Hij viert het liefste zijn verjaardag niet, maar we geven elkaar wel altijd een cadeautje. Ik krijg meestal geld of cadeaubonnen inderdaad (of boekenbonnen), dan kan ik zelf iets (groters) kopen, wel zo handig in plaats van dat je een prutcadeautje geeft waar je uiteindelijk niet(s) zoveel aan hebt. Mijn man en ik geven elkaar meestal een ervaring (dagje uit o.i.d.) cadeau :)
  Linda heeft onlangs geplaatst…Dagje naar de Oliemeulen in Tilburg (2).

  1. Haha grappig, mijn man houd ook niet zo van het vieren van zijn verjaardag. Hij houd er niet van om in de picture te staan. Ik heb er minder moeite mee omdat ik het anders zie. Tof dat jullie elkaar een ervaring cadeau geven zodat je weer een mooie herinnering samen hebt!

 3. Je bent goed verwend met je verjaardag! :) Ik vier altijd mijn verjaardag. Dat vind ik zo gezellig. Vind het fijn om veel mensen om me heen te hebben. Maar nu in ons kleine appartement Is dat niet echt te doen en een verjaardag moet ik noodgedwongen 3x vieren. Iets teveel van het goede als je het mij vraagt. Maar dit jaar vier ik mijn verjaardag in ons nieuwe huis met veel ruimte!
  Simone heeft onlangs geplaatst…Back on track

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge