Before & After, mijn nieuwe kapsel!

In dit artikel had ik al aangegeven dat ik graag een ander kapsel wilde hebben. Ik vond mijn lange haar heel mooi maar het staat mij al snel wat sloom en het hangt dan maar wat langs mijn gezicht. Ik heb even getwijfeld of ik mijn lange lokken zou afknippen of niet. Maar gisteren heb ik toch de stap genomen. Ondanks dat er een heel stuk afgeknipt zou worden wilde ik de gok nemen. Mocht ik het dan helemaal niets vinden, dan kan het altijd nog weer aangroeien en weet ik het voor een volgende keer. Soms moet je risico’s nemen en dat deed ik :) . Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder!

Bij de kapper liet ik een foto zien van hoe ik mijn haar graag wilde hebben. Ik wilde graag een schuine pony en een bobline. Voor mij mag het kapsel lekker speels zijn. Het hoeft dus niet perfect strak en stijl zijn. Een beetje rommelig met wat wax en haarlak vind ik zelf het leukste staan.

Before and After

Er is tussen de 15 á 20 cm afgegaan aan de achterkant. 

De zij- en vooraanzicht.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe kapsel en heb er geen spijt van dat ik mijn haar heb afgeknipt. Ik kan zelfs nog een schattig staartje in.

Wat vind jij van de bobline?

18 reacties

  1. Ik kom hier net via Sas haar blogje. Leuke blog heb je. En leuk je nieuwe kapsel. Ik heb vorig jaar precies hetzelfde gedaan. Van super lang haar naar een bob. Ben er een jaar heel blij mee geweest, maar toen was ik het toch wel echt weer zat (het zit altijd hetzelfde). Ben het nu weer aan het laten groeien :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge