Hello Oktober 2015

Zoals je gewend bent van de Hello-artikelen is dat ik terugblik op de de afgelopen maand en vooruit kijk naar de komende maand. Maar met de Picture Diary laat ik eigenlijk al zien wat ik de afgelopen maand gedaan heb dus ik bedacht me eens dat het een beetje dubbelop is. Daarom zal de terugblik over de afgelopen maand in het Hello artikel vervallen en zie je alleen een vooruitblik :) . Dus vandaag laat ik enkele plannen zien die ik in de maand oktober heb staan en binnenkort komt de Picture Diary van de maand september online.

Mijn plannen in oktober zijn…:

..verjaardagen vieren

Elke maand zijn er wel enkele familieleden of vrienden jarig en deze maand zijn het er zover ik het weet drie! Mijn oma is jarig en wordt maar liefst 96 jaar oud, helaas vieren we haar verjaardag niet meer, ze is erg dementerend en slaapt veel waardoor contact maken bijna niet meer mogelijk is. Heel erg jammer ik zou graag nog eens echt met haar willen praten. Mijn schoonmoeder wordt 60 jaar een bijzondere mijlpaal! En mijn nichtje wordt 19 jaar! We gaan weer even de stad in om leuke cadeautjes te kopen. Vind ik super leuk om te doen trouwens!

..een camera kopen!

Ik heb in dit artikel aangegeven een nieuwe spiegelreflexcamera te willen kopen, maar dan moest wel de oude eerst verkocht zijn. Dat is gebeurd! Via Marktplaats was ik hem vrij snel ‘kwijt’ en dat is mooi omdat ik echt zat te popelen om een nieuwe camera uit te zoeken. We zijn dit jaar niet op vakantie geweest en hebben flink gespaard de laatste maanden dus konden we dit toestel kopen! Binnenkort hierover meer :) .

..een gezellig weekendje met vriendinnen houden!

Binnenkort heb ik een date met vier vriendinnen! We weten de locatie, dat is Utrecht, maar de invulling van het weekend is nog niet bepaald! Dat bekijken we dan wel, afhankelijk van het weer en ons energielevel (lees: drukke banen, drukke gezinnetjes!). Maar we maken er met z’n vijven gewoon een gezellig weekendje van. Ik hoop op filmpje kijken, bijkletsen, winkelen, of iets bezichtigen. Lekker samen eten etc. Maar misschien ook wel lekker een maskertje of iets relaxts!

..uit eten gaan

Mijn ouders zijn binnenkort zoveel-jaar-getrouwd en dat willen we vieren om samen uit eten te gaan. Gewoon omdat het heel gezellig is om elkaar weer allemaal te zien onder het genot van een hapje en een drankje. Het restaurantje moeten we nog prikken. Ik heb er zin in!

Wat zijn jouw plannen in oktober ?

11 reacties

  1. Dat klinkt allemaal heel gezellig. Onze maand stond tot nu toe vooral in het teken van babyshoppen: Babykamer, kinderwagen, box etc. Verder spreken we veel af met vrienden en hou ik vooral mijn rust. Ik merk dat, nu ik zwanger ben, mijn energielevel een beetje lager is dan normaal, maar ach, dat is niet erg nu het koud is buiten.
    Cindy heeft onlangs geplaatst…Happy Things

  2. Ah, leuke dingen! Ik kwam er eigenlijk achter dat mijn oktober super onbijzonder is terwijl ik al wel leuke dingen heb staan voor november (concert, dagje Amsterdam met school), maar wie weet verandert het nog. Superfijn dat je je camera zo snel kon verkopen, ik ben benieuwd welke je teruggekocht hebt!
    Hester heeft onlangs geplaatst…De key van je zelfbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge