Hello November 2015

Man wat een radiostilte toch weer op mijn site. Ik merk dat er de laatste tijd zo weinig uit handen komt. Als ik na een lange werkdag ’s avonds op de bank zit en ik wil bloggen lijkt het wel of ik blokkeer. Een bloggersblock wordt het volgens mij ook wel genoemd. Nu ik meer uren werk, merk ik dat ik een nieuwe balans moet zoeken tussen werken, het huishouden, mijn sociale leven en hobby’s. Soms ben ik dan te moe om te bloggen of heb ik geen tijd om te bloggen of geen zin… Het wil gewoon even niet! Ik hoop dat ik na vandaag wel weer het bloggen ga oppakken want ik krijg er ook weer energie van. Het zet me tot nadenken en heb er plezier van! Voor vandaag in elk geval een Hello artikel! We zitten weer in November! En die heeft ook weer heel wat leuks te bieden!

Dankdag

Afgelopen woensdag was het biddag voor gewas en arbeid. Een dag om weer stil te zijn en dankbaar te zijn voor wat je hebt. Vroeger dacht ik met name aan de oogst die weer binnen is gehaald, maar nu sta ik ook stil bij van allerlei kleine dingetjes die me blij en gelukkig maken!

Verjaardag

In de maand november hebben we slechts één verjaardag, die van mijn man. Inmiddels hebben we zijn verjaardag alweer achter de rug; het was erg gezellig. Eigenlijk doen we de laatste jaren er niet meer aan om elkaar een cadeautje te geven, maar zoeken we samen iets uit. Hij wil graag een nieuwe iPhone. De iPhone die hij nu heeft is ruim 5 jaar oud en is hoognodig aan vervanging toe. Door het vele gebruik functioneert de homebutton niet meer optimaal en er zijn nog wat gebreken. Dus het geld wat hij voor zijn verjaardag kreeg heeft in elk geval een mooi doel.

Beëdiging bij Rechtbank

Eind oktober ben ik in dienst getreden van de gemeente en mocht nu ook de eed afleggen bij de Rechtbank! Ik ben nu dus officieel ambtenaar van de Burgerlijke Stand! Helemaal super! Ik mag nu erkenningen van ongeboren vruchten, geboorteaktes, huwelijksaktes en overlijdensaktes opmaken. Zo mooi en bijzonder om te doen! En wat ben ik ongelofelijk blij met mijn vaste contract! Geweldig!

Leuke dingen..

In november staan er weer leuke dingen op de planning. Ik heb met een paar vriendinnen afgesproken, met de één ga ik foto’s plakken, met een ander gewoon gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje thee. Verder staat er nog een etentje met mijn man, zijn collega en vrouw op de planning! Altijd leuk!

Sporten

En ik wil in november het sporten weer oppakken. Ik wil eindelijk weer lekker gaan hardlopen en zwemmen. Ik heb de laatste keer in juni gesport volgens mij en dat vind ik erg jammer. Sporten is nodig om te ontladen, conditie op te bouwen, me goed te voelen en fijner in mijn lichaam te zitten. Genoeg redenen om het te gaan doen! Via Instagram kun je me sportmomenten bijhouden :) .

Wat zijn jouw plannen in november?

6 reacties

  1. Succes met sporten. Ik leef nu een beetje toe naar de 20 weken echo die a.s. donderdagavond is. Verder gaan we naar België, nog naar Glow Eindhoven (wilden we gisteren heen, was niet gelukt) en gewoon lekker genieten. Fijne maand! En gefeliciteerd met je vast contract
    Cindy heeft onlangs geplaatst…Als ik een zoon / dochter krijg…

    1. Ohw toch spannend donderdag! Hopelijk is alles goed! En leuke plannen heb je gemaakt! Glow Eindhoven lijkt me ook wel leuk/interessant! Veel plezier in België! En dankjewel ben erg blij met mijn contract! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge