Hello September 2015

Zoals iedere maand blik ik terug op de afgelopen maand en kijk ik vooruit in de nieuwe maand. Binnenkort volgt ook de Picture Diary van de maand augustus zodat je in een samenvatting in foto’s kan zien!

Terugblik augustus 2015:

Allereerst even een terugblik naar de maand augustus.

Foto’s uitgezocht en shoppen| In augustus heb ik samen met een vriendin foto’s uitgezocht en besteld! Dus EINDELIJK! kan er een begin gemaakt worden aan het inplakken van het trouwalbum! Verder ben ik samen met diezelfde vriendin wezen winkelen in Enschede! Ik ben heel goed geslaagd! Binnenkort volgt een shoplog!

Helpen met verhuizen | Mijn zussen hebben allebei een nieuwe woning. De één heeft de sleutel al maar trekt er pas halverwege september in en de ander krijgt op 1 september de sleutel en trekt er ook pas half september in dus waar ik eerst dacht in augustus mijn zussen te verhuizen blijkt dat dus september te zijn :) . Wel heb ik beide zussen gezien in augustus. Met de één ben ik naar het Hoornsemeer in Groningen geweest (zie foto hierboven) en met de ander heb ik mijn kledingkast uitgeplozen.

Workshop mozaïek en hapje eten | Samen met enkele collega’s heb ik een mozaïek workshop gedaan. Ik vond het super leuk om te doen! Eerst heb ik een ontwerp gemaakt (dankzij inspiratie van Pinterest) en vervolgens heb ik tegeltjes stuk geslagen en deze op een dienblad geplakt. Je kon ook kiezen voor een spiegeltje maar ik wist niet waar ik die kwijt moest dus ben voor het dienblad gegaan. Die kan ik altijd in de tuin nog kwijt met een paar leuke plantjes erop. Het was een warme dag maar gelukkig kregen we tijdens de workshop lekker wat frist te drinken. Nadat het dienblad helemaal klaar was kregen we ieders nog een zakje cement mee om zo zelf je kunstwerkje thuis af te maken. Dit heb ik gelijk de volgende dag maar gedaan want ik als ik het uitstel dan komt het er niet meer van. Daarop aansluitend zijn we uiteten geweest bij De Zoet Inval in Zwolle (aanrader!!) waarin je onbeperkt allerlei kleine gerechtjes kan bestellen van de kaart. De volgorde waarin je de gerechtjes eet mag je dan zelf bepalen. Ik heb nog niet eerder op zo’n manier gegeten bij een restaurant maar vond het ontzettend leuk.

Kraamvisite | Een vriendin van mij is in augustus bevallen van een dochter. Ze liep wat overtijd waardoor ook de kraamvisite niet meer in augustus kan plaatsvinden maar doorschuift naar september :) .

Genieten | Verder heb ik heerlijk genoten van het weer want dat was echt genieten! Ik heb zowaar hard gelopen (YAY! for that!) en fijne wandelingen gemaakt! Ook heb ik veel getuinierd de afgelopen maand.

Vooruitblik september 2015:

Een greep uit de dingen die ik in september gepland heb staan:

Kraamvisite | Zie vorige maand :)

Beide zussen helpen met verhuizen | Zie vorige maand :D

Start maken met trouwalbum | Met een vriendin heb ik in augustus de foto’s uitgezocht en besteld. En met een andere vriendin ga ik de foto’s inplakken! Hopelijk heb ik binnenkort het fotoalbum af! Hierover volgt ook nog een blog!

Verjaardagen en visite | In september zijn er ook enkele verjaardagen te vieren van familie en vrienden van ons! Dus binnenkort maar weer naar de stad om cadeautjes uit te zoeken. Altijd leuk om te doen.

Herfst | De herfst begint ook in september en dit vind ik na de lente de mooiste periode van het jaar. Mijn favoriete seizoenen op een rij zijn: lente, herfst, zomer en winter. Elk seizoen heeft zijn eigen charme, maar de herfst vind ik echt betoverend! Ik ben dan graag in het bos te vinden en ik begin dan weer met hardlopen en mountainbiken omdat ik de temperaturen een stuk aangenamer vind dan bijvoorbeeld de zomer. De regen neem ik dan maar voor lief.

Wat zijn jouw plannen in september?

3 reacties

  1. Hardlopen in de herfst is fun! Ik kan helaas door omstandigheden even niet hardlopen, mijn vriend loopt weer met de loopgroep en ik baal als een stekker dat ik niet kan lopen. Maar wandelen in het bos ga ik wel graag doen! Dus als hij aan het hardlopen is met de groep, dan wandel ik in het bos, prima combinatie
    Cindy heeft onlangs geplaatst…Plog 1 sept.: Breda, yoga, shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge