Notitieboekje – 365 dagen dankbaar zijn!

Gisteren was het dankdag voor gewas en arbeid. Een dag waarbij je dankbaar bent voor de gewassen die dit jaar hebben mogen groeien en bloeien en voor de opbrengst van de oogst. Met dankdag sta je even stil bij het feit dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is dat je 3 maal daags een maaltijd hebt (laat staan alle tussendoortjes!). Eigenlijk bid en dank ik elke dag voor mijn maaltijden om deze reden! En ik vraag ook of het eten tot kracht en sterkte mag zijn voor mijn lichaam om de dingen die dag goed te kunnen uitvoeren. Maar naast het dankbaar zijn voor eten en drinken wil ik ook wat vaker stil staan bij de andere kleine dingen in het leven. Ik ben de laatste 2 jaar veel bewuster gaan leven en ook meer gaan genieten van de kleine dingetjes in het leven, vandaar ook de titel:”Enjoy the little things in life!”. Naast dat ik er vaak aan denk vind ik het ook mooi om de dingen waar je dankbaar voor bent op te schrijven. Toen zag ik deze Gratitude Journal waarin je 365 dagen per jaar dingen kan opschrijven waar je dankbaar voor bent en leek het me leuk deze met jullie te delen!

Bron

Dit mooie dankbaarheids notitieboekje is een leuke manier voor het vastleggen van je dagelijkse gedachten en zegeningen. Deze Journal bevat 52 pagina’s, één voor elke week van het jaar en heeft 12 maandelijkse tabbladen. De pagina’s variëren in grootte van adreskaartjegrootte tot een fotogrootte van 10×15 cm. Kopen? Dat kan op deze site en je betaald er inclusief verzendkosten € 44,37 voor. Best een heel bedrag maar ja je doet er dan ook 365 dagen mee.

Schrijf jij ook dankbaarheidslijstjes in een boekje of in een App?? Ben benieuwd!

7 reacties

  1. Leuk boekje! Ik gebruik een notitieboekje en schrijf daar ook de datum in. Heb het al een tijdje niet meer gedaan, maar ik noem, voordat ik ga slapen, 3 dankbaarheidspuntjes op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge