Let’s see it all!

We zijn weer terug van de vakantie en wat hebben we het lekker gehad! We zijn naar La Palma geweest, dat is één van de Canarische Eilanden. Het is een prachtig vulkanisch eiland met veel groen maar ook met heerlijke stranden! Binnenkort zal ik een vakantieverslag met wat foto’s plaatsen want het is er echt super mooi en van al die zomerse foto’s kan ik weer helemaal wegzwijmelen en waan ik mezelf weer even in Spaanse sferen! Ondanks dat ik kan genieten van de prachtige natuur en een andere cultuur ben ik niet echt een reislustig type. Ik vind het al heerlijk als ik gewoon van huis ben, weg van de waan van de dag. Gewoon vrij zijn, geen huishouden, niet hoeven koken en lekker genieten van het mooie weer! Ik hoef niet persé heel veel van de wereld gezien te hebben en heb dus ook geen lijstje waar ik nog allemaal heen zou moeten/willen.

Een vriendin van mij denkt daar juist heel anders over. Zij vind het prachtig om verre reizen te maken! Ze heeft een roadtrip gemaakt door de Westkust van de USA en is o.a. naar Los Angels en de Grand Canyon geweest. Verder is ze naar Zuid-Afrika geweest en binnenkort gaat ze op huwelijksreis naar Cuba. Haar motto is:”Let’s see it all!” Omdat zij het zo leuk vinden om rond te reizen leek het mij leuk om hen iets te geven wat met reizen te maken heeft. Toen ik werd benaderd door wereldkaarten.nl om een product te reviewen was dat de perfecte uitkomst! Ik heb namelijk een super mooie wereldkaart besteld in pasteltinten van 150 x 100 cm!! Een echte eyecatcher op je muur! Hoe leuk is het om zo’n grote kaart op te hangen! Je zou er zelfs wat pinnetjes in kunnen prikken om aan te geven welke landen je hebt bezocht of kleine foto’s laten afdrukken die je bij het land plakt om je landkaart nog meer te personaliseren! Het was nog best lastig kiezen want er zijn zó veel soorten wereldkaarten en je kunt ze op heel veel materialen laten afdrukken namelijk op: canvas, hout, poster, schoolplaat, behang, prikbord (deze is iets geschikter om op te pinnen en foto’s bij te plakken ;-) ), aluminium, plexiglas of een muursticker. Naast wereldkaarten zijn er ook landkaarten en stadskaarten verkrijgbaar of je kunt je tuin opleuken met een mooie tuinposter!

Mijn vriendin heeft gekozen voor de canvas kaart met pasteltinten. Deze is mooi subtiel en niet al te druk zodat je hem makkelijk in je woonkamer kunt neer hangen zonder dat deze too much is. Er zijn zo’n 100 verschillende designs, waarvan de meeste door wereldkaarten zelf zijn ontworpen en dus nergens anders verkrijgbaar zijn. Het is dus geen 13 in een dozijn kaart. Je hebt ze heel realistisch, strak, artistiek, modern, met grafische printjes, maar ook romantisch of juist stoer! Ook zijn er wereldkaarten voor de kinderkamer (super leuk!). Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Het mooie is dat de wereldkaart binnen 5 werkdagen wordt verstuurd en dat deze erg goed wordt verpakt! Ik was ook heel tevreden over de kwaliteit van de afdruk deze is haarscherp! Ik hoop dat mijn vriendin en haar man er lang van zullen genieten en dat ze samen maar vele reizen mogen maken!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge