What’s in my bag?

Ik vind de artikels van what’s in my bag altijd erg leuk om te lezen! Ik ben dan ook altijd nieuwsgierig wat iemand anders allemaal in de tas heeft zitten! Ik dacht laat ik jullie ook maar eens een kijkje in mijn tas nemen.

Samsung Galaxy S3 + oplader – Ja een beetje onmisbaar is mijn telefoon wel geworden. Niet alleen om te bellen of te smsen maar het is tevens mijn navigatie systeem, handig voor het actuele nieuws, weer en verkeer, even mijn mailtjes checken en af en toe even fototje op instagram plaatsen. De oplader gaat ook altijd mee in case of…

Dove go fresh (granaatappel / citroenverbena) deodorant – Niet dat ik perse altijd deze koop hoor, maar ik vind het altijd handig om een mini deodorant bij me te dragen om me tussendoor even op te frissen.

Zonnebril (V&D) – Ook deze gaat altijd mee. Ik vind niets zo vervelend om met geknepen oogjes rond te lopen en bovendien krijg ik daar snel hoofdpijn van dus als het zonnetje doorkomt geniet ik ervan maar wel met mijn zonnebril op.

Purol lippenbalsem /  Labello Care & Repair lippenbalsem – Een lippenbalsem vind ik ook altijd wel fijn om me te hebben. Ik heb vaak last van droge of schrale lippen en smeer ze graag even in. Purol is wel echt mijn favoriet.

Haarknip (Zeeman) – Een haarknipje of elastiekje vind ik ook prettig om bij me te hebben. Soms moet dat haar even uit mijn gezicht.. vooral op de fiets of onderweg heb ik het graag even vast.

Ibuprofen – Altijd handig om een pijnstiller bij je te hebben. Gelukkig niet vaak nodig maar wel handig als je onderweg bent en er een behoorlijke hoofdpijn o.i.d. op komt zetten.

Agenda – Mijn super leuke agenda.. Ik ben wat ouderwets misschien maar ik gebruik gewoon nog een papieren agenda. Hier kan ik snel even in bladeren als ik een afspraak wil maken met iemand en ik vind het gewoon overzichtelijker. Lees dit artikel voor meer info.

Notitieboekje (Henza Action) – Om mijn gedachten van me af te schrijven, om blogideeën te noteren en een etenslijstje voor de komende week te maken.. heerlijk om lekker even alles uit mijn hoofd te schrijven!

Pennen (Big en Hema pen) – Wel zo handig om een pen bij je te hebben om puzzeltjes te maken of afspraken in de agenda te noteren, even snel wat blog inspiratie in mijn notitieboekje te schrijven etc.

Sleutels / Autosleutel – Uiteraard gaat mijn sleutelbos dagelijks mee. Deze hangen aan mijn keycord zodat ik het makkelijk kan terugvinden!

Zakdoekjes – Vooral in het komende seizoen hard nodig i.v.m. hooikoorts.

Pakje drinken – Vroeger nam ik altijd een waterflesje mee maar dat doe ik niet meer. Het is erg onhygiënisch als je deze niet vaak ververst en bovendien is het ook niet erg gezond om een uit plastic te drinken. Als ik een klein tasje bij me heb dan neem ik een pakje drinken mee (bijvoorbeeld als ik ga winkelen oid) maar ga ik naar mijn werk dan neem ik liever een mijn drinkbeker mee.

Koekjes – Ik neem graag een koekje mee onderweg (ontbijtkoek, liga of sultana). Als ik trek krijg word ik wat grumpy.. (here, eat a snickers… ;-)).

Nivea Hand S.O.S. Crème – Deze handcrème is heerlijk en trekt snel in. Ik gebruik hem ook voor schrale plekjes op mijn gezicht.

Portemonnee (Bjorn Borg) – De portemonnee is wat lelijk geworden in de 7 jaar dat ik hem heb. Maar hij is super handig van formaat en al mijn pasjes kunnen er in. Als ik een soortgelijke zie met een ander leuk motiefje dan zou ik graag een andere willen want deze is op, looks dirty en door de donkere kleur moeilijk te zien in mijn tas.. (ik heb regelmatig een stressmomentje dat ik denk dat ie gejat is en dan ligt ie ergens verstopt op de bodem ;-))

Pepermunt – Mijn rolletje was op dus heb er net weer even een nieuwe ingedaan.

Dit is mijn bescheiden tas inhoud als ik onderweg ben. Maar naar mijn werk neem ik uiteraard mijn broodtrommel, fruit en een toetje mee en komt er een grotere tas voor in de plaats!

Wat zit er in jouw tas?

2 reacties

  1. Leuk om te zien! Ik heb er ook wel wat soortgelijks in zitten. Toevallig net een What's In My Bag filmpje in de planning staan, haha! Ik wist trouwens niet dat je een Galaxy S3 had, is je iPhone overleden of loop ik nu heel erg achter? ^^

    1. Ik ben benieuwd naar jou filmpje! Ik heb de iphone 3g in de la liggen. De oplader is kapot, hij viel steeds uit en de software kon hij niet meer goed draaien waardoor de apps zoals WhatsApp en FB het niet meer deden. Dus afgelopen januari een nieuwe tel gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge