Tip: Fashion Moodboard maken!

Als je mijn blog al langer volgt weet je dat ik eigenlijk niet zo heel goed ben in het combineren van kleding. Ik trok ’s ochtends vaak wat uit de kast en liep in de meest bijzondere combinaties rond. Op een dag heb ik samen met een vriendin de hele kledingkast overhoop gehaald en we hebben samen nieuwe combinaties bedacht! Erg leuk om te doen! Mijn vriendin gaf aan dat ze het leuk vindt om moodboards te maken waar je inspiratie van kan op doen! Nou hebben mijn vriend en ik een Nee – Ja sticker op de deur (i.v.m. milieu) waardoor wij geen folders ontvangen en dus ook geen moodboards kunnen maken. Maar toen bedacht ik me dat het ook wel heel handig is om natuurlijk online moodboards te maken!

Ik vond de site Stylight. Op deze site kan je super leuke combinaties maken van verschillende kledingstukken, accessoires en schoenen! Het leuke aan de site is dat je de moodboards kan personaliseren door er zelf muziek, filmpjes, foto’s, citaten en bijvoorbeeld je OOTD foto’s van Instagram toe te voegen.

Als je eenmaal een leuke outfit hebt samengesteld kan je de kledingstukken ook daadwerkelijk kopen als je wilt! Ik vind dit ideaal omdat ik dan zelf niet alle websites hoef af te struinen om een leuke outfit samen te stellen.

Deze onderstaande outfits heb ik zelf samengesteld. Ik heb een printscreen gemaakt van de outfits maar wil je weten van welk merk en hoe duur de items zijn dan kan je klikken op de vetgedrukte naam bij elke foto!

Sweet Pink is een combinatie die ik naar mijn werk zou aantrekken. De blouse vind ik mooi gebloemd en is lekker luchtig. Ik draag vaak nog wel een hemd eronder dat vind ik fijner zitten. De broek is cobalt blauw waardoor er een mooi contrast ontstaat met de blouse. De ballerina’s heb ik weer in de kleur gekozen van de blouse! De accessoires maken het geheel leuk af!

Je kan de outfits die je hebt samengesteld vervolgens delen via Facebook, Twitter en Pinterest of naar iemand mailen! Je kan ook zien of je item al eerder is gebruikt door andere stylight gebruikers door op de foto te klikken! Zo kan je zien hoe zij het item hebben gecombineerd en kan je misschien weer nieuwe ideeën opdoen!

Powerful Black! Deze outfit vind ik ook leuk geworden omdat ik meerdere stijlen heb gecombineerd. Je ziet het vrouwelijke van de blouse en de laarsjes, het lieve van de bloemetjes broek in combinatie met het stoere armbandje en horloge.

De outfit: It’s Summertime! zou ik met name in mijn vrije tijd aan trekken. Het bloesje is wijdvallend en ideaal voor in de zomer. Lekker een spijkershort eronder en pumps! Je zou hier ook gympen onder dragen maar dat vind ik wat te casual. Bovendien kunnen deze pumps ook gedragen worden onder mijn eerste outfit (Sweet Pink). De accessoires maken ook hier het geheel leuk af.

En tenslotte deze outfit: Lost in the Garden! Dit korte broekje met een bloemen print heb ik bewust gecombineerd met een effen hemdje en eventueel een roze vestje omdat het anders te druk wordt qua print! De open schoenen, het tasje en het riempje onder broek zorgen er weer voor dat de outfit klopt!

Volg mijn outfits op Stylight!

Wat vind jij van de door mij samengestelde outfits?

7 reacties

  1. Leuke outfits! Ik werd gelijk helemaal hebberig toen ik op Stylight keek om een collage samen te stellen, haha.

    In de zin 'Mijn vriendin gaf aan dat ze het leuk vind om …' moet het trouwens 'vindt' zijn :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge