Outfits samengesteld!

Dankzij het lezen van blogs ben ik de laatste tijd wat meer op de hoogte van de kledingtrends. Maar toch als ik voor mijn kledingkast sta weet ik nooit zo goed wat ik aan moet trekken. Ik maak vaak wat veilige kledingkeuzes door een spijkerbroek te combineren met bijvoorbeeld een simpel zwart t-shirt en zwarte schoenen en dan ook het liefst een zwarte riem en oorbellen. Op zich een prima match maar wel een beetje saai. Het is ook niet zo dat ik het niet wíl veranderen maar ik zie de mogelijkheden gewoon niet.Een lieve vriendin is langs gekomen en heeft eens met een kritische blik mijn kledingkast bekeken :). Het begon heel netjes met één voor één de kledingstukken pakken maar voor dat ik het wist lagen de kleren overal verspreid en was het een werkelijke chaos. Voor haar was dit geen probleem want moeiteloos werkte ze zich door deze kledingstukken heen en maakte leuke kledingcombinaties.

1. Dit vind ik gelijk een gewaagde outfit. Iets wat gewoon niet in mij op zou komen om samen te dragen. Ik vond het dan ook even wennen maar ik vind het toch wel erg leuk staan. Zowel de broek als het shirt zijn van de H&M. 2. Stoere en nette kleding met elkaar combineren is ook iets wat ik eigenlijk nooit doe. Hier wordt de stoere groen broek (H&M) ge-matcht met rode pumps (Tamaris). 3. Een bordeaux rode broek gecombineerd met een okergeel vest (allebei H&M) met daaronder een zwart hempje met motief (Steps) en Camel kleurig schoenen (merk onbekend, zijn van mijn vriendin). 4. De zwarte broek is (The TRF Collection / Zara) gecombineerd met een blauw t-shirt en een camelkleurig jasje (allebei H&M). De cobalt blauwe laarsjes zijn van een merk die niet meer goed leesbaar zijn (Dr..ne Shoes of zoiets).

1. Deze outfit bestaat uit camelkleurige laarzen het merk is helaas niet meer leesbaar, een grijs rokje (Geisha Jeans) en een vest (H&M). Het hempje is hetzelfde als in de vorige outfit en een zwarte panty (HEMA). Op zich een leuke combinatie maar misschien zou ik hier toch weer wat voor safe spelen en kiezen voor lange zwarte laarzen. 2. Ook hier zijn zowel het tuniek/jurkje en de stoere zwarte broek van de H&M. 3. Weer de bordeauxrode broek, dit keer gecombineerd met een blauw gestreept vest (HEMA), een lichtblauw gestreepte blouse (H&M) en zwarte instappers met een sleehak (Graceland). 4. Hier een combinatie met een zwarte broek van The TRF Collection (Zara), grijs gebreid vest (H&M), rood hempje (Steps) en camelkleurig pumps (Janet D.). Ik vind de pumps qua kleur wel erg afwijken van het geheel. Ook hier zou ik persoonlijk zwarte pumps onder dragen.

1. Deze combinatie is 1 van mijn favorieten. Het groene veste (Hema) met daaronder een zwart/wit gestreept t-shirt (H&M) en de zwarte broek van The TRF Collection (Zara) met camel kleurig laarzen (met het onleesbare merk). 2. Een donkerblauwe spijkerbroek gecombineerd met een vrolijk gebloemd hemdje (Vero Moda), het camelkleurige jackje (H&M) en zwarte instappers (Graceland). 3. Mijn vriendin heeft ook gelijk maar een lijstje gemaakt met items die ontbraken in mijn kledingkast.. (musthaves) volgens haar. Gelijk weer een doel voor een volgend shopmoment!

Dit waren ze dan! Deze combinaties kunnen met de huidige temperaturen zeker wel gedragen worden. Maar als het zonnetje doorkomt ga ik even wat leuke lente-outfits proberen.

Ik heb geleerd om wat meer kleuren met elkaar te dúrven combineren (dus niet té veilig). Ik combineer nu vaker kledingstukken met een groot contrast in de kleuren. Het mag allemaal best wat jonger en hipper :). Ook kan je de kledingstukken mooi afmaken met armbandjes, kettingen en andere accessoires.

Wat vind jij van de kledingcombinaties?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge