OOTD: Zwart/Wit & Groen!

Vandaag sinds lange tijd eens een outfit of the day! Het is bijna zomer!! en daarom wilde ik wat nieuwe kledingcombinaties maken. Toch kan ik niet teveel outfits samenstellen met korte broekspijpen aangezien ik voor mijn werk er representatief uit moet zien omdat ik balie werkzaamheden uitvoer. En sowieso vind ik korte broeken meer voor in mijn vrije tijd dan naar mijn werk. Anyway de outfit die ik vandaag heb uitgekozen is zwart/wit en legergroen :)

Heerlijk het zonnetje dat volop schijnt! Genieten!!  Het blazer jasje gebruik ik als zomerjasje als het hard waait of toch nog wat fris is ’s ochtends! Het is een doorkijkbloesje en daaronder draag ik een zwart hemdje. De riem die je ziet is van Poco Loco één van mijn favoriete schoenenzaken!

Ik ben ook erg gek op deze ketting! Gekocht bij de Zeeman voor ongeveer € 2,50. Ik vind hem zo fijn omdat het een hele lichte ketting is (van zware kettingen krijg ik snel last van een zere nek en hoofdpijn).

Deze zwarte schoentjes heb ik gekocht bij Van Haren XXL. Ze zijn van het merk Graceland. Ze lopen lekker maar bieden niet optimale ondersteuning voor je voeten. Maar voor nu en dan wel leuk om te dragen. Ik vind met name de strikjes erop erg leuk.

Bloesje // HEMA // € 22
Broek // Vero Moda // Gekregen van mijn zusje
Blazer // H&M // € 14,95
Ketting // Zeeman // € 2,50
Schoenen // Graceland // ca. € 20,-
Riem // Poco Loco // € 19,95

Wat vind je ervan? Nog ideeën of tips?

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge