OOTD: Roze broek!

Een poosje geleden heb ik wat aankopen gedaan tijdens de sale van de H&M. Één van mijn nieuwe aankopen is deze roze broek. Nu de temperatuur wat begint te stijgen en we richting lente gaan vond ik het wel weer tijd om wat vrolijkere kleren aan te trekken. En dit was de outfit!

  • Roze broek van L.O.G.G. bij H&M (€ 9,-)
  • Spijkerjasje van L.O.G.G. bij H&M (€ 25,- ongeveer)
  • Bloemige blouse van H&M (gekregen van een vriendin :) ).
  • Riem van Petrol Industries Red Label bij The Sting (€ 25,-)
  • Schoenen van MJUS bij Claessens Modeschoenen (€ 59,-)
  • Ketting bij Zeeman (€ 2,-)

Het bloesje en het spijkerjackje zijn allebei getailleerd en redelijk kort. Dit vind ik persoonlijk wel prettig aangezien ik een vrij kort bovenlichaam heb waardoor truien, bloesjes en t-shirts over het algemeen te lang voor mij zijn en over mijn riem heen hangen. Dit vind ik geen mooi gezicht. Maar dit jackje en bloesje zitten dus goed qua lengte en ik vind de ketting het geheel mooi afmaken. De riem vind ik wel leuk combineren alleen twijfel ik een beetje over de kleur. Ik heb nog een zwarte en een donkerbruine riem maar die vond ik niet echt mooi matchen dus dan maar deze camelkleurige riem :).

Der schoenen zijn van het merk MJUS, één van mijn favoriete schoenmerken. Ik probeer zo min mogelijk te bezuinigen op schoenen omdat ik het belangrijk vind om een goede ondersteuning voor mijn voeten te hebben omdat het beter voor mijn lichaamshouding en gewrichten is. Soms zie ik van die meiden op Uggs lopen.. over beter gezegd naast de Uggs lopen en dat kan op de lange termijn gewoon niet goed voor je lichaam zijn. Maar goed deze schoenen lopen echt zalig en ik kan hier zeker een dagje op winkelen. De hakhoogte is ongeveer 5 cm, niet te hoog, niet te laag… precies goed. Ik vind deze pumps leuk onder deze broek staan omdat de blauwe kleur weer terugkomt in het bloesje en omdat ik er een mooiere lichaamshouding van krijg. Bovendien ben ik vrij kort van stuk dus maakt het mij net even ietsje langer.

De make-up hield ik heel naturel. Ik draag hier Volume Million Lashes mascara van L’oréal en ik heb Purol lippenbalsem gebruikt voor de schrale lippen en ik heb Nivea Soft als dagcrème op gedaan voor mijn nog steeds gevoelige winterhuidje.

Wat vind jij van de outfit?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge