OOTD: Pastel paars!

Pastelkleuren vind ik echt kleuren van de lente/ zomer. Zeker als je huid een beetje gebruind is dan staan de lichte kleuren vaak erg mooi!

De lichtpaarse enkelbroek heb ik gekocht bij de H&M € 19,95. De broek is van katoen en voelt erg dun aan wat lekker koel is in de zomer! Het grijze vest heb ik van mijn zusje gekregen.

De lichtpaarse broek heb ik gecombineerd met slippers die ik al enkele jaren heb (€ 9,95 bij The Sting)! Het liefst loop ik de hele zomer op deze slippers, maar naar mijn werk vind ik dat niet representatief.. In mijn vrije tijd zijn we onafscheidelijk.

Het groene shirt (€ 12,99 Bon Prix) valt ook losjes en heb ik met een gevlochten riempje (€ 9,95 Esprit) gecombineerd. Ik vind de print op het shirtje erg leuk en de korte raglanmouwen met fijne sierplooitjes is een klein detail die het shirtje net even wat speelser maakt. De gevlochten riem is eigenlijk een gewone broekriem maar die heb ik omgeknoopt. Verder heb ik wat pastelkleurige armbandjes omgedaan (€ 2,- Zeeman)! Mijn vriend zei: “Deze kledingcombinatie is lekker matchy, matchy ;-)”.

Wat vind jij van de outfit en ben je ook zo gek op pastelkleuren?

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge