Mijn sjaals stash!

De één heeft het met schoenen, de ander met tassen of portemonnees en ik heb het met sjaals. Het fleurt een lekkere simpele basic outfit op en maakt het helemaal af :) . Nu de herfst weer voor de deur staat en de temperaturen dalen (vooral ’s ochtends op de fiets) heb ik mijn verzameling erbij gepakt en vind het leuk je een kijkje in mijn stash te geven. Ik weet de prijzen niet meer van elke sjaal maar mijn sjaals zijn nooit duurder dan € 16 á € 17.  Ik weet van de meesten wel waar ze zijn gekocht dus zal deze erbij noemen.

Een stoere vierkante zwarte sjaal met bloemen en panterprint, H&M | Roze, groen gebloemde colsjaal, Pieces | Mintgroene sjaal met appelprint, gekregen. | Donkerblauwe sjaal met donkergroene stippen, gekregen.

De eerste sjaal is een leuke vierkante geruite sjaal. Deze draag ik vaak in een driehoek en geeft al snel een stoere look. Deze sjaal heb ik gekregen | Een totaal andere sjaal is deze crèmekleurige sjaal met mooie bloemen. Een heel romantische sjaal die al snel heel lieflijk staat. Deze heb ik gekocht bij de H&M.

Een groene colsjaal met aztecprint, Aldi. | Een zwarte colsjaal met roze bloemen, Aldi. Dit vind ik hele fijne sjalen, ze zitten eigenlijk altijd goed.

Dit is denk ik mijn meest favoriete sjaal. Blauw, grijs, groen en paars zijn de kleuren die voornamelijk ik mijn kledingkast voorkomen. Ik heb deze sjaal ook gekregen en komt van de Primark.

Dit zijn ook twee sjalen die ik veel draag. Een leuke blauw, grijs, paarse sjaal met bloemetjes en enkele okergele bloemetjes er tussen. Mooie kleur ook voor het najaar, H&M. | Een mooie donkerblauwe sjaal ook met een grote bloemenprint, H&M.

Dan de wat dikkere sjaals voor de winter. De eerste is een fleecesjaal heerlijk warm! Deze heb ik ook gekregen. | Een schattige lichtblauw geruite sjaal! Ook deze is lekker warm maar wel een beetje kort. Ik draag hem niet zo vaak maar vind hem wel erg leuk. Hij heeft een burberry parfum look vind ik, maar is waarschijnlijk lang geleden gekocht bij de Zeeman of Wibra :) .

Een heerlijke donkergrijze warme, gebreide colsjaal! Ohw deze is ook een groot favoriet van mij! Ik heb hem gekocht bij de Intertoys. | De lichtgrijze gebreide colsjaal is ook super handig en warm!! Deze heb ik gekocht bij de HEMA.

De witte sjaal is erg mooi vormgegeven. Een jaar of 6 geleden heb ik deze gekocht bij de Pieces en zie er nog altijd mensen in rond lopen. Hij was in meerdere kleuren verkrijgbaar en heel populair! | En tenslotte deze bruine sjaal. Ik draag deze ook niet vaak maar vind hem net iets te leuk om weg te doen. Hij is erg lang en heb er vroeger veel gedragen en heb er mooie herinneringen aan. Ik heb deze destijds gekocht bij de CoolCat.

Ohw, ik ben er eentje vergeten te fotograferen. Deze zat namelijk in de wasmachine :) . Op onderstaande foto heb ik de leuke sjaal om. Deze heb ik gekocht bij de Pieces!

Ben jij ook dol op sjalen? Welke is jouw favoriet?

10 reacties

  1. Wauw, dat zijn er een hoop!
    Ik vind sjaals altijd wel tof, maar ik heb er maar een paar. Een aantal van die sjaals die toen een tijdje hip waren (zoals in de tweede rij de eerste foto links), daar heb ik er 3 verschillende van geloof ik, en ik heb een hele dikke warme wintersjaal met een blauw-met-gouden printje (:
    Linda heeft onlangs geplaatst…Lichtpuntjes september #2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge