Let’s organise my shoes!

Tijdens het uitzoeken en opruimen van mijn kleding vond ik dat het ook hoog tijd was om mijn schoenen een mooi plekje te geven. Ze stonden onderin mijn kledingkast waardoor ik er vaak niet makkelijk bij kon en ze zaten ook steeds onder het stof. Bovendien lagen mijn schoenen door elkaar waardoor het erg rommelig was. Een leuke en overzichtelijke manier om je schoenen op te bergen is in een boekenkast. Ik heb ze in de welbekende Billy boekenkast van de Ikea gezet die al vanaf vier tientjes te koop is.

Dit leuke idee zag ik bij een vriendin die de kast ook nog gepimd heeft door aan de binnenkant de kast te beplakken met een tof printje. Ik heb dat zoals je ziet (nog) niet gedaan, maar misschien dat ik dit na de verhuizing nog wel ga doen. Dit zijn dan al mijn schoenen! Ik heb veel schoenen die helemaal versleten waren weggebracht naar een recycle punt voor schoenen. En ik heb schoenen die nog prima waren, maar die me niet lekker zaten weggeven of verkocht. De schoenen die hier in de kast staan draag ik ook allemaal en zitten heerlijk.

Nu ik alle schoenen heb uitgezocht ga ik wel weer kwalitatief goede schoenen proberen te kopen (als ik iets leuks kan vinden) want daar heb ik gewoonweg het meeste plezier van en die trek ik ook het vaakst aan. En uiteindelijk ben je goedkoper uit dan wanneer je een paar koopt voor een habbekrats maar die je na elk seizoen weer kan weggooien. Bovendien als de zool van een duurdere schoen slijt dan vind ik het nog de moeite waard om deze te laten verzolen bij de schoenmaker. Ik zag laatst ook een leuke quote staan bij de schoenmaker:

Als je autobanden versleten zijn koop je toch ook niet gelijk een nieuwe auto?

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien hoe ik mijn schoenen opberg. Maar ik ben ook benieuwd hoe jij dat doet en hoeveel paar jij hebt!

Hoe organiseer jij je schoenen?

4 reacties

  1. In de meterkast staan planken waar ik mijn schoenen in doe en op zolder hangen in de inbouwkast van die zakken waar ze in kunnen. Ik zou eigenlijk eens mijn winterschoenen, die beneden staan, om moeten ruilen voor mijn zomerschoenen, die op zolder hangen.. Een Billy is ook ideaal ja!
    Cindy heeft onlangs geplaatst…TAG: My life in 20 questions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge