Kerstoutfit – Black it is!

Elk jaar vind ik het lastig om een leuke en originele kerstoutfit samen te stellen. Ik kan daar al dagen van te voren over nadenken terwijl ik meestal weer uit kom op een simpel zwart jurkje of een rokje met een zwarte panty met een bloesje erop. Dit jaar zal het waarschijnlijk ook zoiets worden omdat ik geen nieuwe kerstoutfit heb gekocht. Ik had niets op het oog en budgettair kwam het ook beter uit om gewoon een leuke combinatie te maken van hetgeen ik al in de kast heb hangen. Wat ik wel belangrijk vind is dat de outfit comfortabel zit en ik me er vrij in kan bewegen. Ik ben namelijk deels in de keuken bezig en daarnaast wil ik nog een lekkere lange boswandeling maken dus is een kort rokje met naaldhakken niet de meest handige outfit. Ook zie ik mijn neefje weer die inmiddels 1,5 jaar is en daar wil ik ook gewoon lekker mee kunnen knuffelen en spelen en wil me dan niet druk maken of alles nog goed zit en of ik geen inkijk heb etc. Dus comfort first!

Bron

Dat ik ieder jaar op een zwarte outfit uitkom is eigenlijk niet zo verwonderlijk aangezien er veel zwart in de winkels hangt en er weinig kleur te bekennen is. Voorheen bestond mijn kledingkast voornamelijk uit zwarte, grijze en donkerblauwe kleding. Maar sinds een vriendin van mij is langs geweest heeft mijn kast een grondige metamorfose ondergaan. Zelfs zo dusdanig dat er op dit moment weinig zwarte kleding meer in te vinden is. De oubollige kleding is ook uit mijn kast verdwenen want ik was nogal van de 50+ printjes op mijn shirts en kleedde me niet echt modebewust. Nu vind ik de laatste tijd mode steeds interessanter en vind het leuk me hier mee bezig te houden en laatste trends te volgen. Dat wil niet zeggen dat ik altijd in de laatste mode loop hoor, want ik vind lang niet alles mooi, maar ik kleed me wel veel hipper en draag nu kleding wat meer past bij mijn leeftijd.

Ik heb op mijn werk een representatieve functie en dan is het wel handig om er zakelijk en verzorgd er uit te zien. Een paar zwarte items zijn dan wel handig om te hebben. Zo heb ik laatst bij de Kruidvat! een leuke zwarte blazer gekocht met een leuk printje aan de binnenkant (niet dat je daar verder iets van ziet, maar goed!). Nu wil ik gewoon wat meer leuke zwarte items kopen en heb heel veel leuke ideeën opgedaan in de webshop van Your-Look-for-Less.nl. Vooral outfit 3, 4 en 7 zijn van dit rijtje mijn favoriet. Wie weet verschijnt er binnenkort wel één van deze items in een shoplog ;-) .

Welke van bovenstaande outfits is jouw favoriet?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge