Change: kledingkast reorganisatie!

Zoals ik in eerdere artikelen heb aangegeven (klik en klik) ben ik niet zo’n held in het combineren van kleding. Gelukkig heb ik een vriendin die er meer verstand van heeft en zij heeft mij de nodige tips en adviezen gegeven. Thanks again! Maar toch als ik voor de kledingkast sta dan zie ik gewoon niet de juiste combinaties. Ik heb mijn kledingkast op kleur gesorteerd maar dat hielp me tot nu toe ook nog niet dus moest ik een andere manier vinden om het mezelf wat makkelijker te maken. Ik heb er even over nagedacht maar uiteindelijk heb ik alles op kledingsoort gehangen. Dus alle truien bij elkaar, de blouses bij de blouses, t-shirts met korte mouwen bij elkaar en t-shirts met lange mouwen.

Vervolgens heb ik even kritisch gekeken naar de kledingstukken die ik eigenlijk nooit meer draag en heb deze in een tas gedaan voor het Leger des Heils. Ook heb ik nog de laatste zomerse kleding er tussen uitgevist en opgeborgen in grote bigshoppers. Nu heb ik dus alleen nog kleding voor dit seizoen in de kast hangen wat veel overzichtelijker is.

Van links naar rechts zie je een paars fleecevest en daarnaast de t-shirts met korte mouwen, de t-shirts met ¾ mouwen, t-shirts met lange mouwen, bloesjes,vesten en jasjes/blazers.

Bovenin mijn kast liggen mijn broeken. Ik heb voornamelijk veel verschillende spijkerbroeken en beige kleuren. In de lente/voorjaar heb ik ook pastelkleurtjes maar in de winter is het vrij basic allemaal.

Mijn tactiek is dat ik begin met het kiezen van een broek of tregging, vervolgens zoek ik er een leuke trui of t-shirt bij en dan een vest of een blazer erover heen.

Onderin mijn kledingkast staat een schoenenrekje met mijn pumps, instappers en sportschoenen/gympen. Rechts naast mijn schoenenrekje staat een grijze tas met daarin mijn sport- en hardloopkleding.

Aan de andere kant van de kledingkast heb ik de jassen hangen met daarboven de bigshoppers met kleding van het voorjaar- en zomerseizoen! Onderin de kast staan dan mijn enkellaarsjes en grote laarzen. Maar dat was een puinzooitje en niet het fotograferen waard. Toch benieuwd naar mijn schoenen stash? Klik dan hier.

Ik moet zeggen dat dit systeem wel voor mij werkt. Ik kan nu makkelijker leuke combinaties maken :).

Hoe berg jij je kleding op? 

9 reacties

  1. Oh, je hebt zo'n grote schuifdeurenkledingkast! Die wil ik ook haha! Ik heb mijn wintergoed en blazers in de inloopkast hangen en mijn basic- en zomergoed in mijn kledingkast. Eén kant is voor broeken en kleding wat opgevouwen kan worden, andere kant voor sokken, sjaals, sieraden, ondergoed. Ik heb laatst ook mijn kast helemaal uitgespit, 2 big shoppers in de kledingbak gedaan.
    Cindy heeft onlangs geplaatst…New in: Action Ibiza arm candy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge