About you!

Misschien is het de eerste keer dat je mijn blog leest/bezoekt of misschien volg je me al wel langer. Toch zou ik het heel erg leuk vinden als je een reactie achter laat! Ik ben erg benieuwd naar jou als lezer van mijn blog!

Dus vertel me iets over jou!

– Wie ben je?
– Hoe oud ben je?
– Wat doe je in het dagelijks leven?
– Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
– Wat is je favoriete onderwerp op mijn blog?

7 reacties

 1. Wat een leuk en origineel idee!

  Mijn naam is Rosa, ik ben 20 jaar en doe sinds kort bloggen.. Altijd een passie voor schrijven gehad en vond dit een mooie uitlaatklep. Mijn blog gaat over alles en nog wat. Ik ben op jou blog terecht gekomen via je reactie bij teksuh.nl (geloof ik, haha) Vind variatie leuk, persoonlijk maar ook over eten en tuin!

 2. Leuk! Ik heb ook zo'n blogje :)

  – Wie ben je?
  Saskia

  – Hoe oud ben je?
  26

  – Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik ben pedagogisch medewerker en werk met kinderen van 3 tot 9 jaar.

  – Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Via-via volgens mij.. Of omdat je een reactie achterliet bij mij.

  – Wat is je favoriete onderwerp op mijn blog?
  Ik hou van persoonlijke blogjes :)

 3. Na zo'n lief berichtje kan ik natuurlijk niet anders dan even een reactie achterlaten :) Ik ben dus jennn, 27 jaar en in het dagelijks leven werk ik op een klantenservice, schmink ik kinderen (en volwassenen als ze willen ;P) en volg ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik vond jou via een andere blog die ik volg, welke weet ik zo niet meer, en tot nu toe vind ik alles leuk om te lezen :)

 4. Ik heb al wel eens een keer zo'n artikel gemaakt, maar een vaste pagina is een nog leuker idee!
  Denk niet dat ik mezelf als je nichtje nog heel erg voor moet stellen, maar voor je andere bezoeksters: ik ben Hester, 14 jaar en dus nog een typische scholier. Op mijn blog http://www.hesterly.nl deel ik mijn visie op bepaalde onderwerpen, maar heb ik het ook vaak genoeg over beauty & make-up, mijn persoonlijke leven, fotografie, fashion, muziek en ga zo nog maar even door. Alles wat mij aanspreekt!

 5. Wat een leuk idee!
  Ik ben Simone, 25 jaar. Ik werk als Administratief Medewerkster bij een Gemeente. Verder hou ik van fotografie, winkelen, bakken en koken en nog veel meer andere leuke dingen doen. Ook zit ik nog op yoga en heb ik een aantal huisdieren.
  Ik ben jouw blog via via tegengekomen en volg je inmiddels al een tijdje via Bloglovin'.

  Ook ik heb een blog: http://www.simoneblogt.nl

 6. Leuk zo'n pagina! Ik heb er ook al een tijdje één op mijn blog. :mrgreen:
  Ik ben Wendy en ik ben 26 jaar. Ik ben pedagogisch medewerkster (aka leidster in de kinderopvang) en dat doe ik met heel veel plezier. Bloggen is mijn hobby, net als fotografie (al doe ik dat eigenlijk véél te weinig). Ook vind ik het leuk om andere blogs te lezen en klik ik vaak, via de reacties, van de ene naar de andere blog. En zo heb ik die van jou ook ontdekt. De leukste stukjes om te lezen, vind ik vaak de persoonlijke stukjes. Lezen wat iemand graag doet, wat hen bezig houdt en wat ze mee maken.

 7. Wat een leuk idee zo'n pagina om je voor te stellen!
  Mijn naam is Laura, 27 en ik werk als zelfstandig personal trainer. Daarnaast studeer ik psychologie en doe ik vrijwilligerswerk. Ik ben jouw blog tegengekomen op bloglovin, en vind het leuk om te lezen omdat het zo divers is! Succes dus verder met alles, en wie weet vind je het leuk om ook eens bij mij te komen kijken? http://www.powerpraat.com. Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *