Over Tamarah en TypischTam

Hoi! Welkom op mijn blog! Mijn naam is Tamarah en ik ben 30. Ik woon met veel plezier samen met mijn man, zoontje en kater in een leuk huisje in het mooie Gelderland. Ik heb Personeel & Arbeid gestudeerd en heb bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan, maar ben nu werkzaam als consulent bij een gemeente wat ik erg leuk vind om te doen!

Ik vind het belangrijk om positief in het leven te staan, te genieten van kleine dingen in het leven, iedereen met respect te behandelen, goed te zijn voor het milieu en de natuur (biologisch en soms vegetarisch eten, maar ook recyclen) en goed voor jezelf zorgen, zowel voor je lichaam als geest (sporten, gezond eten, zelfrespect). Dit zijn ook onderwerpen die je terug kunt vinden op mijn blog.

TypischTam.nl

Op 17 september 2012 ben ik begonnen met mijn blog PackedHeart.Wordpress.com en sindsdien probeer ik regelmatig een artikel te plaatsen over wat mij zowel bezighoudt en wat ik leuk, interessant en ontroerend vind en daarom graag met jou wil delen. Deze naam heb ik later gewijzigd in TypischTam. En op 1 januari 2013 heb ik mijn eigen domein TypischTam.nl gelanceerd omdat ik mijn blog graag persoonlijker wilde maken en ik mijn eigen creativiteit wilde gebruiken.

WaaromTypisch Tam? Nou ja, dat is vrij simpel. Mijn naam is Tamarah en ik heb heel veel bijnamen, maar de meeste mensen noemen mij Tam. En typisch: ik typ en schrijf veel en de onderwerpen waar ik over schrijf zijn ook typisch Tamarah :). Dus vandaar TypischTam.

Het is een persoonlijke blog waarin ik over heel veel verschillende onderwerpen schrijf. Mijn artikelen gaan voornamelijk over mijn dagelijkse leven !

Eigenlijk gaat het over van alles en nog wat. Kijk gewoon eens rond dan krijg je wel een indruk waar ik zoal over blog :D.

Foto’s / Afbeeldingen

Ik maak foto’s met mijn smartphone (Samsung Galaxy S3) en mijn Canon EOS 70D camera!

Credits

  • Hester heeft mij in 2012 laten kennismaken met de blogwereld! Ik vind haar artikelen erg leuk en ze heeft me geïnspireerd! Door haar ben ik begonnen met bloggen!
  • WordPress gebruik ik als ondersteuning voor mijn website.
  • Antagonist is mijn webhoster.
  • Gravatar is de site waar ik m’n avatars upload.
  • Ik bewerk m’n foto’s met Picmonkey en Fotomontage.

Contact

Voor tips, vragen, feedback, adviezen en/of andere opmerkingen, kun je via het tabje contact een berichtje naar me sturen.

Ik kan hier nog zoveel meer neer zetten maar je leert me het beste kennen als je mijn blog leest of volg me via BloglovinFacebookInstagram en Twitter! En laat gerust een reactie achter! Die lees ik met plezier!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Hoi! Wat leuk dat je op mijn website TypischTam.nl terecht gekomen bent! Ik ben Tamarah (31), ben getrouwd en moeder van een zoontje (1) en schrijf eigenlijk over van alles wat me in het dagelijks leven bezighoudt. Laat gerust een reactie achter, ik lees ze graag!

Categorieën
Archief
E-mail inschrijving

Follow